Ruorimestari

”Lokikirja on laivoilla pidettävä päiväkirja, johon alunperin kirjattiin tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin päätellä kuljettu matka. Tätä tietoa tarvittiin laivan sijainnin määrittämiseen navigoitaessa.

Nykyään lokikirjaan tehdään merkinnät päivittäin ja se sisältää monentyyppistä informaatiota laivan kulusta, olosuhteista, tapahtumista ja laivalla olijoista.”

Lokikirjan määritelmä kaikkitietävästä wikipediasta on suoraan verrattavissa tähän blogiin; elämän lokikirja, johon talletan muistoja ja ajatuksenvirtaa reitin varrelta purjehtiessani eri olosuhteissa elämän aalloilla – pääasiassa omaksi ilokseni.

En lupaa, että päivittäisin blogiani päivittäin, mutta lupaan tallettaa elämäni kohokohtia, jakaa (ainakin itselle) hyödyllisiä vinkkejä ja pohtia sydäntä lähellä olevista asioista. Tällä hetkellä elämäni on aika ailahtelevaa. Haaveet yrityssuunnitelmista ja oman kodin rakennusprojektista siirtyvät tulevaisuuteen. Höntyilen kuitenkin edelleen sinne sun tänne kokeilemaan kaikkea uutta ja ihanaa.

 

Heinäkuussa 2015 matkasin Viroon työssäoppimisjaksolle hevoshommiin, jolloin blogini oli osa ulkomaan työssäoppimisjakson raportointitehtävää. Kaikki työssäoppimiseeni liittyvät kirjoitukset voit lukea tästä.

Marraskuussa 2015 lähdin Luostolle sesonkitöihin. Joulusesonki venyi osaltani myös kevätsesongin puolelle. Luoston kuulumiset löydät tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi kommentti artikkeliin ”Ruorimestari

  1. Mukavan selkeästi kirjoitettuja pohdintoja ja tuokiokuvia elämästäsi. Huomaa että henkistä kypsymistä on alkanut tapahtua. Sinulla on rohkeutta kokeilla uusia asiota ja hankkia kokemuksia elämän varsitiellä. Onnea jatkoon!

Jätä kommentti